Sponsoring

 

Wij helpen dagelijks ondernemers met hun succesvolle groei. Daarnaast ondersteunen wij via sponsoring graag ook initiatieven die wij een warm hart toedragen.

 

Talent in ontwikkeling

Felix Bedrijfsjuristen en Felix Hippische Juristen zijn samen trotse hoofdsponsor van de KNHS/Felix Juristen Cup. Hiermee helpen wij talentvolle ponycombinaties in de klasse Z2 zich verder te ontwikkelen, zodat Nederland ook in de toekomst toongevend blijft in de hippische sport. De cup is een belangrijk selectiecriterium voor de kadervorming voor het Nationale Team. Deelnemers die een bepaalde score halen maken daarmee kans opgenomen te worden in één van de kaders.

De wedstrijden voor de KNHS-Felix Juristen Cup 2016-2017 vinden plaats op onderstaande datums*:

Dinsdag 27 december – Nieuw en St. Joostland (De Kroo)

Zaterdag 4 februari – Genemuiden (Zwartewaterruiters)

Zaterdag 18 februari – Vorden (Dressuurstal Seren)

Zaterdag 18 maart – Vragender (RV Lichtenvoorde)

Zaterdag 29 april – Aerdenhout (RV Noord Hollandse)

Zaterdag 13 mei – Zuidwolde (PC Zuidwolde)

Zaterdag 1 juli – Roosendaal (Den Goubergh) – Finale

* Alle wedstrijden en data zijn onder voorbehoud

 

Ruimte voor kwaliteit

Felix Hippische Juristen draagt niet alleen de ontwikkeling van jeugdige ruiters, maar ook die van de fokkerij een warm hart toe. Waar zou de sport zijn zonder de fokkerij? Daarom ondersteunen wij met veel enthousiasme het Nederlands Welsh Pony en Cob Stamboek (NWPCS) en het Nederlands Rijpaarden- en Ponystamboek NRPS (NRPS). Deze stamboeken gaan voor kwaliteit, net als onze juristen.

 

Actief in de regio

Naast deze landelijke initiatieven vinden wij het belangrijk juist ook betrokken te zijn bij regionale verenigingen en competities. Zij organiseren vele activiteiten en zorgen voor een onderlinge verbondenheid. Iets wat wij graag ondersteunen.