Referenties

Onze klanten geven ons een:
8,4

 

Over onszelf praten, doen wij liever niet te lang en veel. Interessanter is het onze klanten aan het woord te laten. Dan komen wij pas echt iets te weten. Lees hieronder hoe zij de samenwerking met ons ervaren.

 

VhiVer

woensdag 25 mei • Eline Nijhof - VhiVer

“De door mr. Hanneke Beens – Westerink gegeven lezing was voor ons als dierenartsen in opleiding zeer interessant. Hanneke vertelde enthousiast over de rol van de veterinaire deskundige in civiele procedures. Verschillende situaties kwamen aan bod. Wij vonden haar ontzettend professioneel en de samenwerking met Felix Hippische Juristen verliep erg fijn.”
Eline Nijhof – VhiVer lees verder

Idol’s Eye Arabians

donderdag 21 januari • Ineke van Wengerden - Idol's Eye Arabians

“Ze stelden een werkbaar contract op waarin afspraken over samenwerking en verantwoordelijkheden helder zijn vastgelegd. Ik vind de juristen meedenkend en deskundig. Ook was er meer dan voldoende overleg om al onze eisen te bespreken, waaruit echte interesse bleek in onze onderneming.”
Ineke van Wengerden – Idol’s Eye Arabians lees verder

Dressuuramazone Rixt van der Horst

vrijdag 15 januari • Rixt van der Horst - Dressuuramazone

“Het overleg en de samenwerking heb ik als zeer plezierig ervaren. Ze zijn meedenkend en zeer vlot in het tot stand komen van een leasecontract.”
Rixt van der Horst – Dresuuramazone lees verder

Anemone Horse Trucks

woensdag 1 juli • Chantal Miltenburg - Anemone Horse Trucks

‘’Het gaat gewoon heel goed’’, aldus Chantal. Ze waardeert met name de duidelijke en frequente communicatie. ‘’Hanneke en Matthias houden me tussentijds goed op de hoogte van hun vorderingen en stemmen af wat ze met onze klanten hebben besproken.’’
Chantal Miltenburg – Anemone Horse Trucks lees verder

Paardenstal en –fokkerij Bakker & Frederiks

maandag 29 juni • Anne Bakker – paardenstal en –fokkerij Bakker & Frederiks

“Ze hebben aan een half woord genoeg en reageren altijd supersnel. Bovendien vind ik ze opvallend persoonlijk in hun manier van contact onderhouden.”
Anne Bakker – paardenstal en –fokkerij Bakker & Frederiks lees verder