Het team

drs. Jos Felix RA/AA

Bedrijfsadviseur

Paardensport is mijn passie. Ik ben bijna wekelijks op een manege te vinden en heb een uitgebreid netwerk in de hippische sector. Voor mij is het dan ook niet meer dan logisch om behalve directeur van Felix Groep ook als bedrijfsadviseur aan Felix Hippische Juristen verbonden te zijn. Mijn handelsmerk? Een sparringspartner met wie u op alle niveaus kunt schakelen en die adviezen altijd praktisch weet te maken.

mr. Hanneke Beens – Westerink

Bedrijfsjurist

Koopovereenkomst, arbeidscontract of algemene voorwaarden doorlichten of opstellen? Juridisch advies over de bedrijfsvoering? Daarvoor zijn ondernemers bij mij aan het juiste adres. Ik combineer mijn inhoudelijke expertise als bedrijfsjurist met een voorliefde voor duidelijke taal. U krijgt van mij dan ook geen moeilijke betogen maar een pasklaar antwoord waar u direct iets mee kunt.

mr. Lilian Bakker

Bedrijfsjurist

Al jong ben ik besmet geraakt met het paardenvirus. Jarenlang heb ik fanatiek de dressuursport beoefend. Hoe mooi is het dat ik mijn liefde voor paarden kan combineren met mijn tweede grote passie: het recht! Als jurist bijt ik mij graag vast in juridische kwesties en zoek ik doortastend naar een oplossing waar u het meeste baat bij heeft. Ook het debiteurenbeheer en bijbehorend incassorecht neem ik u graag uit handen!

mr. Jan Rolleman

Fiscalist

Lange adviesbrieven vol belastingjargon? Dat is niet mijn stijl. Wel praktisch adviseren over uw dagelijkse transacties, investeringen, bedrijfsopvolging, en tal van andere zaken waarbij de Belastingdienst een rol speelt. Altijd gericht op een optimaal fiscaal advies.

Sienke Riezebos – van de Wetering

Secretaresse

Ik lever altijd hetzelfde, en daardoor is geen dag voor mij hetzelfde. Dat is minder gek dan het misschien klinkt. U kunt namelijk altijd rekenen op een warm welkom aan onze balie en iemand die meedenkt. Net als mijn collega’s trouwens. Dus afwisseling? Graag, maar niet in de kwaliteit die u krijgt!

Ilse van den Belt – Hoekman

Secretaresse

Klanten én collega’s ondersteunen. Dat is mijn werk als secretaresse. Schakelen tussen die twee ‘werelden’, vind ik een uitdaging. Ik weet precies wat er speelt. En onderneem actie. Dat doe ik snel, precies én vriendelijk. Mijn doel: glimlachende klanten en collega’s die blind op mij vertrouwen.